DCTI - Razvan Tanasie

Te afli aici: Profil > Detalii

Detalii

Dl. Răzvan Tănasie este şef lucrări doctor la Catedra de Inginerie Software la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Universitatea din Craiova] în 2004 cu titlul de inginer în profilul Inginerie Software din cadrul specializării Calculatoare în limba engleză.

Este doctor din 2009 în domeniul Automatică avându-l coordonator pe Prof. Dr. Mircea Ivănescu de la Universitatea din Craiova. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri/seminarii Grafică pe calculator, Grafică I (2D), Grafică II (3D), Multimedia Design for e-Bussiness, Computer Graphics.

Activitatea sa de cercetare este concentrată în grafică pe calculator, inteligenţă artificială, procesare de imagini. Este autorul a peste 40 de articole ştiinţifice, cărţi şi manuale. Este câştigătorul a peste 35 de premii la concursuri naţionale şi internaţionale în calitate de coordonator a echipelor studenţeşti. A participat în peste 10 de proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale: “Graphical System for Virtual Visual Servoing Applications”, "Autonomous Robot-Computer Vision Platforms, Intelligent, for Qualification, Sorting, Quality Inspection for Holonic Controlled Products, Services Oriented – SOFHICOR".

« prec  |   sus  |   urm»
en

Noutati

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică,
Blvd. Decebal nr. 107, RO-200440, Craiova, România