DCTI - Constantin Patrascu

Te afli aici: Profil > Detalii

Detalii

Dl. Constantin Patrascu este conferentiar universitar în stiinta calculatoarelor la Universitatea din Craiova. A absolvit Facultatea de Electrotehnica/Universitatea din Craiova în 1984 cu titlul de inginer în profilul Stiinta calculatoarelor din cadrul specializării Calculatoare.

Este doctor din 2003 în domeniul Stiinta calculatoarelor avându-l coordonator pe Prof. Dr. Mircea Petrescu de la Universitatea Politehnica Bucuresti. În cadrul Facultăţii de Automatică, Calculatoare şi Electronică predă următoarele cursuri/seminarii: DSP in comunicatii, Sisteme de intrare-iesire.

Activitatea sa de cercetare este concentrată în Sisteme de calcul in aplicatii industriale, Comunicatii de date. Este autorul a peste 40 de articole ştiinţifice şi a 4 cărţi şi manuale. A participat în peste 20 proiecte de cercetare/educaţionale naţionale şi internaţionale.

Un alt aspect semnficativ îl constituie colaborările şi activitatea în industrie: S.C. INDA S.R.L. Craiova (1997-2007), S.C. Hella Romania (2007-prezent).

Informaţii suplimentare despre Constantin Patrascu pot fi găsite pe pagina sa web: http://www.cs.ucv.ro/staff/index.php. Dl. Constantin Patrascu poate fi contactat via Constantin.Patrascu[at]cs[.]ucv[.]ro, tel: +40-251-435666.

« prec  |   sus  |   urm»
en

Noutati

Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică,
Blvd. Decebal nr. 107, RO-200440, Craiova, România